Sinds vorig jaar teken ik voor Goliath Games 1000 stukjes puzzels in de serie ‘That’s Life: Art Gallery’. De eerste zes puzzels van mijn hand zijn inmiddels te koop.

Burgemeester Beenakker 25 jarig jubileum
gemeente Tiel 25 jarig jubileum
Marlous Löffelman 25 jarig jubileum

Donderdagmiddag 27 januari werd ik aangenaam verrast door burgemeester Beenakker en Marlous Löffelman van Stadspromotie. Ter ere van mijn 25-jarig jubileum ontving ik een mooie lijst met een speciaal gedicht voor deze gelegenheid en een mooi boeket bloemen.

Yvette van Boven De streken van Van Boven 2

In het programma ‘De streken van Van Boven’ mocht ik Yvette van Boven en haar team ontvangen in mijn studio. Het onderwerp van de uitzending was De Betuwe, en daar kan Tiels Flipje zeker niet in ontbreken. De opnames waren heel gezellig en de uitzending is erg leuk. De Betuwe op zijn best; een wereld waarin Flipje zo zou kunnen rondlopen.

Yvette en haar team heel erg bedankt voor deze leuke dag en uitzending.

Terugkijken kan nog even via uitzending gemist; daarna via NPO Start.

Tender Animals

Tender Animals Petra Art

Petra Dorst maakt vrolijke, kleurrijke bronzen beelden van dieren; de Tender Animals.
De verhalen die ze bedenkt voor deze beelden zijn nu te koop in een fraai uitgevoerd avonturenboek. De illustraties voor dat boek mocht ik maken.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Petra Dorst.

 

Tender Animals
Van der Nat transport 1
Van der Nat transport
Van der Nat transport

P vd Nat transport | opslag | distributie viert dit jaar hun 60-jarig jubileum. Speciaal voor die gelegenheid heb ik een illustratie mogen maken voor op twee trailers. Een leuk en bijzonder project.

Meer informatie over Van der Nat transport: www.pvdnat.nl

 De laatste coronawandeling

De coronawandeling in Buren, met gedichten van Fred Eggink en illustraties van mijn hand, is op 31 december 2020 afgelopen. Reden voor SRC om nog een laatste keer de wandeling in beeld te brengen, met interviews van direct of indirect betrokkenen.

 I love de Achterhoek

Frans Miggelbrink en Willem te Molder, de mannen van het programma ‘I love de Achterhoek’, waren te gast in de Betuwe en in het Flipje en Streekmuseum.

Maar er moest natuurlijk wel gewerkt worden; ze hebben beide een mooie tekening van Flipje gemaakt en die werden meteen toegevoegd aan de tentoonstelling waarin onder andere Flipje illustraties van Kamagurka, Michiel van de Pol en Ted van Lieshout hangen.

Het was een gezellige middag en erg leuk om Frans en Willem tekentips te geven voor hun bijdrage aan de expositie.