workshops striptekenen

Workshops voor groepen kunnen weer gegeven worden, mits er voldoende afstand gehouden kan worden tussen de deelnemers. Uiteraard neemt iedereen zijn/haar eigen verantwoordelijkheid serieus en meldt zich af bij klachten die op corona wijzen of bij recent contact met iemand die corona blijkt te hebben.

Individuele begeleiding is ook mogelijk. Stuur daarvoor even een e-mail, dan ontvangt u alle informatie daarover.

workshop striptekenen Arie van Vliet

In de workshop striptekenen gaan we op een leuke en creatieve manier kennis maken met de basistechnieken van het striptekenen. Stapsgewijs gaan we de technieken eerst bespreken en daarna oefenen met behulp van voorbeelden en handige hulpmiddelen.

Uiteraard kunnen we de inhoud van de workshop striptekenen in overleg naar wens invullen, passend bij de specifieke doelgroep. Een cursus van meerdere lessen is ook mogelijk.

Tekenvaardigheid is handig, maar zeker niet noodzakelijk voor de workshops. Iedereen kan tekenen, alleen heeft ieder zo zijn eigen tekenstijl. Het belangrijkste is dat elke deelnemer met plezier gaat oefenen en zijn/haar eigen stijl leert ontdekken.

De workshops zijn geschikt voor 7 jaar en ouder. In verband met de corona-maatregelen geldt op dit moment ook een bovengrens van 12 jaar.

Heeft u interesse in het organiseren van een workshop of een cursus striptekenen, bijvoorbeeld voor school, BSO, vereniging of bedrijfsuitje, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 in mijn studio

Voor groepen van 6 tot 8 personen kunnen workshops gegeven worden in mijn studio. Onder het genot van een drankje (koffie, thee, fris) krijgt u tips en informatie over de basistechnieken van het striptekenen. Maar u gaat vooral veel zelf oefenen en werken aan uw eigen stripfiguurtje.

 op locatie

Uiteraard kunnen workshops ook op locatie gegeven worden. Ik neem de benodigde tekenmaterialen mee, zodat alle deelnemers de technieken goed kunnen oefenen. Voor workshops op locatie hou ik een maximale reistijd aan van 3 kwartier, gemeten via Google Maps.