workshops striptekenen

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus zullen er voorlopig geen workshops en cursussen striptekenen gegeven kunnen worden. Hoewel het hier kleine groepjes betreft is het vermijden van elk risico nu van het grootste belang. Laten we hopen dat de crisis snel weer beheersbaar wordt.

Workshop striptekenen striptekenaar Arie van Vliet

In de workshop striptekenen gaan we op een leuke en creatieve manier kennis maken met de basistechnieken van het striptekenen. Stapsgewijs gaan we de technieken eerst bespreken en daarna oefenen met behulp van voorbeelden en handige hulpmiddelen.

Uiteraard kunnen we de inhoud van de workshop striptekenen in overleg naar wens invullen, passend bij de specifieke doelgroep. Een cursus van meerdere lessen is ook mogelijk.

Tekenvaardigheid is handig, maar zeker niet noodzakelijk voor de workshops. Iedereen kan tekenen, alleen heeft ieder zo zijn eigen tekenstijl. Het belangrijkste is dat elke deelnemer met plezier gaat oefenen en zijn/haar eigen stijl leert ontdekken.

Heeft u interesse in het organiseren van een workshop of een cursus striptekenen, bijvoorbeeld voor school, BSO, vereniging of bedrijfsuitje, neem dan vrijblijvend contact met me op.