workshops striptekenen

Vanaf 1 juli zijn er nieuwe versoepelingen van de Corona-maatregelen. Workshops aan kinderen t/m 12 jaar kunnen hierdoor weer gewoon doorgaan. Uiteraard worden de gebruikelijke maatregelen (1,5 meter afstand houden, geen klachten, handen wassen, etc.) door mezelf en ouders of volwassen begeleiders onderling wel strikt in acht genomen.

Workshop striptekenen striptekenaar Arie van Vliet

In de workshop striptekenen gaan we op een leuke en creatieve manier kennis maken met de basistechnieken van het striptekenen. Stapsgewijs gaan we de technieken eerst bespreken en daarna oefenen met behulp van voorbeelden en handige hulpmiddelen.

Uiteraard kunnen we de inhoud van de workshop striptekenen in overleg naar wens invullen, passend bij de specifieke doelgroep. Een cursus van meerdere lessen is ook mogelijk.

Tekenvaardigheid is handig, maar zeker niet noodzakelijk voor de workshops. Iedereen kan tekenen, alleen heeft ieder zo zijn eigen tekenstijl. Het belangrijkste is dat elke deelnemer met plezier gaat oefenen en zijn/haar eigen stijl leert ontdekken.

Heeft u interesse in het organiseren van een workshop of een cursus striptekenen, bijvoorbeeld voor school, BSO, vereniging of bedrijfsuitje, neem dan vrijblijvend contact met me op.