Welkom bij Arie van Vliet Illustraties Portfolio van Arie van Vliet Illustraties Workshop striptekenen Nieuws van Arie van Vliet Illustraties Interessante links van Arie van Vliet Illustraties Contact met Arie van Vliet Illustraties
Workshop striptekenen in bibliotheek Rivierenland in Tiel voor kinderen van de basisschool. Workshop striptekenen in bibliotheek Rivierenland in Tiel voor kinderen van de basisschool. Workshop striptekenen met als thema superhelden in het kader van de kinderboekenweek.

Leren striptekenen (vanaf 8 jaar)

In de workshops wordt op een leuke en creatieve manier kennis gemaakt met de basistechnieken van het striptekenen. Stapsgewijs gaan we de basistechnieken eerst bespreken en daarna oefenen met behulp van voorbeelden en handige hulpmiddelen.

Tekenvaardigheid is handig, maar zeker niet noodzakelijk. Iedereen kan tekenen, alleen heeft ieder zo zijn eigen tekenstijl.

Heeft u interesse in het organiseren van een workshop of een cursus striptekenen, bijvoorbeeld voor school, BSO of vereniging, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Workshop striptekenen in bibliotheek Rivierenland in Tiel voor kinderen van de basisschool.

Foto's met dank aan de deelnemende basisscholen.

copyright sitemap