Welkom bij Arie van Vliet Illustraties Portfolio van Arie van Vliet Illustraties Workshop striptekenen Nieuws van Arie van Vliet Illustraties Interessante links van Arie van Vliet Illustraties Contact met Arie van Vliet Illustraties

actueel

archief

Tiels Flipje en de verleidelijke vettamientjes.

archief

archief

Op 9 juni jongstleden was het zover. Het derde nieuwe avontuur van Tiels Flipje werd aangekondigd tijdens een speciale bijeenkomst in museum De Groote SociŽteit te Tiel. Tiels Flipje en de verleidelijke vettamientjes is op dit moment volop in productie en zal begin november 2005 verschijnen.

Net als bij de eerste twee nieuwe avonturen van het Tielse fruitbaasje krijgt ook dit verhaal een actueel thema mee. Steeds meer mensen en kinderen leven ongezond; we eten te veel en verkeerd en bewegen te weinig. En als we ons al voornemen om ons leven te beteren zorgt de constante verleiding om ons heen er wel voor dat we toch weer voor de bijl gaan.

Ook Flipje en zijn vriendjes ontspringen de dans niet. Het zal niemand verbazen dat Bertje Big het meest gewillige slachtoffer is van de verleiding. Alleen al het idee van een leven in luilekkerland doet hem watertanden.
En hij is niet de enige...

Uitbreiding van het team.

Mia Verbeelen schrijft wederom het verhaal, deze keer bijgestaan door Menno van Vliet. Menno zorgt er eveneens voor dat het verhaal wordt omgezet in een scenario. Het tekenwerk en de inkleuring zijn weer in handen van Arie van Vliet (inderdaad, broer van...).

archief

archief

archief

archief

[Flipje kijkt hoe zijn strip werd gemaakt]

Foto:
RaphaŽl Drent.

copyright sitemap