Welkom bij Arie van Vliet Illustraties Portfolio van Arie van Vliet Illustraties Workshop striptekenen Nieuws van Arie van Vliet Illustraties Interessante links van Arie van Vliet Illustraties Contact met Arie van Vliet Illustraties

actueel

archief

Dec. 2003: Geboortefelicitaties van leerlingen.

archief

archief

Speciaal voor de geboorte van prinses Amalia heeft striptekenaar Arie van Vliet, in opdracht van gemeente Tiel, een kaart ontworpen voor alle leerlingen van de basisscholen in de gemeente.

De kaarten zijn in een oplage van 10.000 stuks gedrukt. Alle leerlingen hebben twee kaarten grkregen. Eén daarvan mogen ze zelf houden, op de andere konden ze een persoonlijke felicitatie of tekening zetten. Deze persoonlijke felicitaties zullen door de gemeente naar het prinselijk paar worden gestuurd.

Koninklijke post.
Een week na het uitdelen van de kaarten heeft de gemeente zo´n 5.000 unieke felicitaties opgestuurd naar kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima ter gelegenheid van de geboorte van hun dochter Catharina-Amalia. De kaarten zijn door Flipje hoogstpersoonlijk afgeleverd bij TPG-post op bedrijfsterrein Kellen te Tiel.

Prijswinnaars.
Onder de inzenders zijn tien prijzen vergeven. De winnaars ontvingen uit handen van burgemeester De Vreeze de twee nieuwe stripalbums van Tiels Flipje. Deze strips konden ze daarna meteen laten signeren door tekenaar Arie van Vliet.

archief

archief

archief

archief

[Flipje-Amalia kaart]
copyright sitemap